Din lösning för stopp i
avlopp i Halmstad

Man vet aldrig när olyckan är framme. Stopp i avloppet kan uppstå när som helst, och självklart kommer det alltid olägligt.

Stoppet kommer alltid olägligt

Incidenter som stopp i avlopp är inte bara otroligt frustrerande, utan kan även orsaka skador för resterande delar av rörsystemet. Helst ska man åtgärda dessa problem så fort som möjligt för att undvika omfattande skador och höga kostnader. Vi på MCB Spolservice har god vana vid att hjälpa kunder med olika typer av stopp i avlopp. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig så fort vi kan.

Spolbil i Halmstad med Jour 24/7 för stopp i avlopp

Avloppsstopp tar oftast inte hänsyn till våra arbetstider. Vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att kunna ringa oss när som helst under dygnet. Vi erbjuder jour i Halmstad för stopp i avlopp i, varje dag, året runt.

Självklart kan du anlita oss för andra typer av spoltjänster också.

Osäker på läget?

När du vill få svar på om det faktiskt finns ett problem, så kan du höra av dig till oss för en utredning. MCB Spolservice kommer hem till dig och påbörjar en noggrann utredning för att avgöra vad som behöver göras. Efter vår analys kan vi påbörja arbetet för att åtgärda stoppet i avloppet och påbörja en spolning.

Vi hjälper dig med

Kontakt

JOUR för stopp i avlopp

Akut läge med stopp i avlopp? Vi har jour dygnet runt, året runt, och är snabbt på plats för att hjälpa dig. Vi täcker Hallands län med en radie på 65 km från Fegen, vilket innebär att vi även åtgärdar stopp i avlopp i Halmstad.

Undvik stopp i avlopp med hjälp underhållsspolning

I förebyggande syfte kan vi utföra underhållsspolning. Det är inte många som vet hur viktigt det är att underhållsspola i god tid. Väntar man för länge kan det resultera i fuktskador, sprickor och andra dyra kostnader. Med hög effektivitet och precision utför vi avloppsspolning i ditt hem för att hålla dina rör rena, fria från rost, fetter, slam och andra avlagringar.

Bidrar till ett ökat marknadsvärde

Som med mycket annat, så är underhållsspolning mycket viktigt för att undvika eventuella större skador i framtiden. Som människor är vi reaktiva och reagerar först när det är för sent och när problemet redan är framme. Ha god framförhållning och underhållsspola innan det blir kostsamt.

Vad kan man då räkna med för problem om man inte får tummen ur och underhållsspolar? Jo, väntar man för länge kan det resultera i fuktskador, sprickor och andra besvärliga problem.

Underhållsspolning fr.
995:-

Vanliga frågor

Hur snabbt kan ni hjälpa mig med stopp i avlopp?

Vi storsatsar på att erbjuda snabb service och effektiva arbeten. När du har ett akut ärende så är vi på plats så snabbt som möjligt. Det är självklart högst nödvändigt för varje människa att ha tillgång till kök, wc och dusch.

Utför ni Jour-arbeten?

Ja. Vi jobbar med jour i hela Halland och en liten del av Jönköping. Du kan kontakta oss dygnet runt, året runt.

Tål rören er spolning?

Metoden som vi använder är snäll mot dina rör. Detta betyder att den lämpar sig även för gamla ledningar i äldre hus.

Vilka serviceområden har ni?

Vi arbetar mycket i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Smålandsstenar, Gislaved och Hylte, men vi åtar oss uppdrag på andra orter efter överenskommelse.

Vi hjälper er i Halmstad med stopp i avlopp 24/7

Tack vare vårt erbjudande om jour så kan vi hjälpa dig oavsett när problemet uppstår. Vi är bara ett samtal eller ett mail ifrån när krisen kommer.

Har du fler frågor?

Ring oss på 070 – 145 37 33 eller maila oss på info@mcb.nu.

Avloppsrensning Halmstad Avloppsrensning Falkenberg Avloppsrensning Varberg Avloppsrensning Smålandsstenar Avloppsrensning Gislaved Avloppsrensning Hylte

Om oss

Vi spenderade många år i byggbranschen under 90-talet som egenföretagare. Det var år 2004 då vi köpte vårt första spolaggregat för att kunna tvätta fasader, när plötsligt en fastighetsägare frågade om han kunde få hjälp med att spola avloppet.
Efter detta jobbade vi med de flesta stora fastighetsägarna i Skåne.

När vi senare flyttade upp till Halland startade vi upp MCB Spolservice som idag har en bred kundkrets i hela Halland. 

Idag kan du anlita oss för allt ifrån avloppsspolning och fasadtvätt till stopp i avlopp och sanering.

Stopp i avlopp Halmstad

Vi hjälper dig att åtgärda stopp i avlopp i Halmstad och resten av Halland. Vill du veta mer om hur vi jobbar, eller vad vi kan göra för dig, så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss.

Lilla Givhult Skogsbo 201
311 52 HALMSTAD